Einde van Radionomy

3 Januari. De afgelopen week is dan eindelijk toch het doek gevallen voor Radionomy. Voor ons dus reden om op zoek te gaan naar een alternatief. Voor de paar uurtjes radio per week is het eigenlijk niet lonend om een licentie aan te vragen. We moesten dus op zoek naar een partij waar de licentie geregeld is. Dir is gevonden in Laut.FM. Het is nog wel even aftasten of dit de juiste manier is; maar we gaan zien. Lastig is wel dat de licentie alleen voor Duitsland geregeld is. Vanaf heden is Free Radio Emmen dan ook niet meer in Nederland gevestigd, maar in Duitsland. Ook de server die deze website serveert staat in Duitsland. Wij richten ons programma op de “ex pats” die in de Noordwestelijke Duitse grensregio wonen, Ook de rest van het programma is hierop gericht. Wij wensen u veel plezier bij het luisteren.