Internetradio

Het is weer vrijdag dus dat betekent dat er vandaag ook weer een uitzending van Free Radio Emmen gaat plaatsvinden. Ook vandaag toch weer uitsluitend online, en om maar gelijk met de deur in huis te vallen: waarschijnlijk gaat Free Radio Emmen verder als online station. Het risico van het “uit de lucht gehaald worden” is gewoon te groot. Er staat te veel op het spel. Hoe dan ook, ik zelf geloof dat online radio de toekomst is, en dat DAB+ het uiteindelijk toch niet gaat worden. Alles valt en staat natuurlijk wel met het beschikbaar zijn van goedkope mobiele data. Thuis staat inmiddels in de keuken een internetontvanger op de vensterbank, en daar is Free Radio Emmen goed op te vinden.
Dan voor wat betreft de uitzending van vandaag, dat wordt natuurlijk veel kerstmuziek. That time of the year again 🙂 Luister mee, ook vandaag weer gewoon tot middernacht via deze site, of één van de online radio aanbieders.