Denise Matthews

matthewsNiet iedereen zal paraat hebben wie Denise Matthews ook alweer was. In het begin van de jaren 80 ging ze door het leven als “Vanity”. Vanity was het vriendinnetje van Prince en gezicht van meidengroep Vanity 6. Toen Prince haar niet meer leuk vond werd ze vervangen door zangers “Apollonia” en werd de groep omgedoopt tot Apollonia 6. Vanity raakte verslaafd aan crack, en takelde lichamelijk erg af. Vanwege haar drugsgebruik liep ze een blijvende nierbeschadiging op. Ze is vervolgens afgekicked, bekeerd, werd born again christian, en gaf lezingen aan kerkgenootschappen om te waarschuwen tegen de gevaren van drugs. Afgelopen week overleed ze. We draaien vanavond natuurlijk haar grootste hit!
Verder is het weer afwachten wat de avond deze vrijdag 19 februari 2016 gaat brengen. De verzoekjesbalie is open via deze website, en ook de bar is weer open. Luister mee vanaf een uur of 20:00 via deze website of via 106.7 MHz FM in Emmen.