Laatste kerstdag

Kerstbal

Kerstbal

2e Kerstdag 2014 alweer. Traditioneel is de 2e kerstdag de dag dat de etherpiraten die de 1e kerstdag gedraaid hebben, en de zender ook op 2e kerstdag aan hebben, door het Agentschap Telecom “uit de lucht” gehaald worden. Gisteren is er hier geen zender aan geweest, dus statistisch gesproken ligt het voor de hand dat we ook vanavond gewoon weer tot middernacht te beluisteren zijn via 106.7 MHz in Emmen, en natuurlijk weer via deze site. Vandaag is het eigenlijk de laatste keer dat het nog geaccepteerd wordt dat er wat kerstmuziekjes gedraaid worden, dus deze mogelijkheid grijpen we met beide handen aan. Thema van vandaag zal zijn: De artiesten die het afgelopen jaar overleden zijn. De laatste uitzending ook van dit jaar. De volgende uitzending zal in 2015 zijn. Tenzij ik mij wat ga vervelen op oudjaarsavond, dan kan het zijn dat de zender dan ook nog even aan gaat.