Gold !

GOUD

GOUD

Ik heb vandaag een innerlijke strijd met mezelf gevoerd over het thema van de uitzending van vandaag vrijdag 21 november. Uiteindelijk heeft het bericht over het nederlandse goud het gewonnen van de vogelgriep. Vandaag is het namelijk bekend geworden dat de nederlandse staat een deel van de nederlandse goudvoorraad terug heeft gehaald uit New York. IK zal proberen om vanaf een uur of acht vanavond een aantal platen te draaien die met geld of goud te maken hebben. Uiteraard is de luisteraar weer uitgenodigd om suggesties te doen. Dat gaat via het “request” formuliertje op deze website. Ok zal ik het nog even hebben over de heruitgave van “Do they know it’s Christmas” van Band Aid. Meestal komen we rond half tien weer bij een wat lossere programmering uit, maar we gaan wel weer zien hoe het vandaag gaat.